Loop jij vast met je temperamentvolle kind? Er is een oplossing! VERTEL ME MEER

Loop jij vast met je temperamentvolle kind? Er is een oplossing! VERTEL ME MEER

Mijn wagen (0)

Je winkelwagen is leeg!

Doorgaan met winkelen
Wie is miranda braun familie coach begeleid ouders met temperamentvolle kinderen naar rust in het gezin
Wie is miranda braun familie coach begeleid ouders met temperamentvolle kinderen naar rust in het gezin

Rust

Ik gun jou verbinding met jezelf en je gezin zodat jullie rust kunnen ervaren.

Miranda Braun familie coach voor ouders met een temperamentvol kind Miranda Braun familie coach voor ouders met een temperamentvol kind

Miranda Braun

Ik ben Miranda Braun, moeder van 3 temperamentvolle kinderen, getrouwd met Teun, mentor | coach in Noordwijk aan zee en online. 2009 werd ik voor het eerst moeder van een zoon, ik keek er ontzettend naar uit. Ons kind zou ons leven helemaal verrijken. En dat deed hij natuurlijk ook, echter was het ook ontzettend pittig. Als net geboren baby had hij al ontzettend veel temperament en hem echt begrijpen...nee dat deed ik niet.

En in alle eerlijkheid, dat deed ik 8 jaar lang niet. Wel stond ik vanaf begin af aan open voor hulp. We gingen naar speltherapie, een ADHD team, een kinderpsycholoog, lieten hem op van alles testen... ik ging zelf in therapie en toch bleef ik geen grip op hem hebben.

"MIJN BURN-OUT WERD ONZE REDDING"

Wat hielp dan wel? Wat hielp dan wel?

Wat hielp dan wel?

Mei 2012 werd ik moeder van een 2e zoon, die thuis een stuk gemakkelijker was, maar in het reguliere onderwijs volledig vast liep en verschillende labels opgeplakt heeft gekregen.

Januari 2017 werd ik ziek, ik had een burn-out en hoe uitzichtloos het in dat moment ook leek, het bleek de redding voor ons gezin. Ik kwam erachter dat ik de verbinding met mezelf helemaal kwijt was geraakt. Omdat ik depressief was met angst- en paniekaanvallen begon mijn reis opnieuw bij een psycholoog, waarna ik een persoonlijk ontwikkelingsprogramma in stapte, waarvan ik wel kan zeggen dat deze life changing is geweest. Mijn grootste cadeau was dat ik weer in verbinding met mezelf kwam. Dit heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik mezelf weer vond, ik kwam ook weer in verbinding met mijn gezin waardoor er rust en harmonie kwam.

Ik kon er echt voor mijn kinderen zijn Ik kon er echt voor mijn kinderen zijn

Ik kon er echt voor mijn kinderen zijn

Ondanks grote gebeurtenissen die volgden (mijn vader en moeder overleden binnen 5 maanden, mijn oma overleed en ook mijn schoonvader), wist ik mezelf goed staande te houden en kon ik er echt voor mijn kinderen zijn. En mijn kinderen... die laten heel ander gedrag zien en ik vind ze meestal helemaal niet zo moeilijk meer ;-) Als kers op de taart verwelkomden we november 2018 onze derde zoon.

Ik had al een achtergrond als sociaal pedagogisch werker en de opleiding creatieve therapie gevolgd, was jaren werkzaam geweest als manager in de kinderopvang, maar mijn eigen kinderen opvoeden, dat bleek andere koek. Dat wat mij het meest heeft geholpen in mijn proces naar verbinding met mezelf, daar heb ik me inmiddels voor laten opleiden, zodat ik jou nu ook kan begeleiden naar verbinding met jezelf en je gezin, zodat jullie rust kunnen ervaren. Want dat gun ik jou en je kind.

Op de foto zie je mij samen met mijn moeder (2016). Haar warmte en liefde draag ik altijd mee.

Bekijk hier de mogelijkheden
Waarvoor kan je bij Miranda terecht Waarvoor kan je bij Miranda terecht

Waarvoor kan je bij Miranda terecht

Je loopt vast met je (temperamentvolle) kind alle opvoedtips heb je al geprobeerd op te volgen en toch blijf je vastlopen. Je verlangt naar ontspannen opvoeden.

Je voelt je overbelast je hebt moeite met balans vinden tussen werk en privé of tussen jezelf en je gezin. Je hebt het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden.

Je hebt moeite met je grenzen aangeven en wil niet langer jezelf wegcijferen of bezig zijn met wat anderen van je denken.

Je wilt af van je negatieve gedachtes maar hebt geen idee hoe.

Je voelt je onzeker bijvoorbeeld over je opvoedtechnieken en twijfelt continu of je het wel goed doet.

Je wilt je hart gaan volgen maar hebt geen idee wat dat nu precies is of hoe je dat met je gezin zou moeten combineren.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek