Loop jij vast met je temperamentvolle kind? Er is een oplossing! VERTEL ME MEER

Loop jij vast met je temperamentvolle kind? Er is een oplossing! VERTEL ME MEER

Mijn wagen (0)

Je winkelwagen is leeg!

Doorgaan met winkelen
Coffee date couple
Coffee date couple

Contact

Heb je vragen of wil je gewoon meer informatie? Neem dan even contact met ons op. Via e-mail of onderstaand contactformulier, je kan ook een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek inplannen.

Blog van Miranda Braun Familie coach met interessante artikelen om met jezelf en je gezin in verbinding te komen zodat er rust ervaren kan worden Blog van Miranda Braun Familie coach met interessante artikelen om met jezelf en je gezin in verbinding te komen zodat er rust ervaren kan worden

Zakelijke gegevens

Adres: De Ruyterstraat 54 2202 KL Noordwijk

E-mail: info@mirandabraun.nl

Bankrekening: NL 87 KNAB 0259 1552 73

Bedrijfsgegevens

KVK nummer: 74978209 (hoofdbedrijfsnaam Boef en Aap)

BTW nummer: NL002060117B85

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

liever een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen?

Ja graag!

Kom je naar Noordwijk aan zee?

Coaching van Miranda Braun vindt onder andere plaats in Noordwijk aan Zee op het strand en in de duinen. Dat is heerlijk! In de herfst en winter de wind door je haren en in de lente en zomer lekker een zonnetje op je gezicht.

Ga je naar Noordwijk? Mail me even. Ik weet vaak de beste parkeerplek, leukste restaurantjes, een goed en voordelig hotel of een fijne plek!

Pers of redactie

Wil je meer weten over Miranda Braun en/of high resolutie beeldmateriaal. Mail me even.

Gastbloggen

Op de website van Miranda Braun worden regelmatig artikelen geplaatst over opvoeding, temperamentvolle kinderen, verbinding met jezelf en je gezin en over coachingsmethode "the work" van Byron Katie, daarnaast schrijft Miranda ook gastblogs. Heb jij zelf een leuk onderwerp wat goed past bij het thema in verbinding met jezelf en je gezin en wil je daar een blog over schrijven? Laat het me weten!

Review achterlaten

Mocht je een product of dienst van Miranda Braun hebben afgenomen en ben je enthousiast? Ik word super blij van vrolijke berichten. Laat je het weten?

Gratis advies

Verlang je naar verbinding met jezelf en je gezin? wil je graag weer rust ervaren? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je krijgt gratis tips in je mailbox. No spam!