Loop jij vast met je temperamentvolle kind? Er is een oplossing! VERTEL ME MEER

Loop jij vast met je temperamentvolle kind? Er is een oplossing! VERTEL ME MEER

Mijn wagen (0)

Je winkelwagen is leeg!

Doorgaan met winkelen
Slide gratis
Waar kan je voor terecht e18deee1 344d 4ffe 9577 5e5dc1d83665

Gratis

Wie houdt er nu niet van gratis? Maar dan wel graag waardevolle dingen en geen troep. Het is mijn missie om ouders met temperamentvolle kinderen te helpen om in verbinding met zichzelf en hun gezin te komen zodat er rust ontstaat en ook al is het gratis, het zijn allemaal stapjes om dichterbij die rust te komen!

Ebook / Temperamentvolle kinderen een gids voor jou als ouder om grip te vinden op je kind met een sterk karakter Ebook / Temperamentvolle kinderen een gids voor jou als ouder om grip te vinden op je kind met een sterk karakter

GRATIS GIDS

Temperamentvolle kinderen

De gids voor ouders met temperamentvolle kinderen om meer grip op het sterke karakter te krijgen

Download hier
Podcast Podcast

Podcast

Miranda Braun

Een podcast voor ouders die snakken naar meer rust. Concrete tips, inzichten en persoonlijke ervaringen over opvoeding, het ouderschap en zelfontwikkeling.

Beluisteren
Podcast van HB tot ADHD en dan koffie van Miranda Braun Familiecoach en Barbara Alavie Hoogbegaafdheidexpert expert Podcast van HB tot ADHD en dan koffie van Miranda Braun Familiecoach en Barbara Alavie Hoogbegaafdheidexpert expert

Podcast

Van HB tot ADHD en dan koffie

Van moeders tot moeders. De struggles van het moederschap, het werken met (je eigen) kinderen. Met een knipoog, een lach maar ook de serieuze sh**.

Beluisteren
KEnnismaking KEnnismaking

KEnnismaking

Vrijblijvend

Misschien heb je vragen over wat ik voor je kan betekenen of welk pakket het beste bij jouw hulpvraag past. Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Miranda Braun.

Gesprek plannen

Gratis advies

Verlang je naar verbinding met jezelf en je gezin? wil je graag weer rust ervaren? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je krijgt gratis tips in je mailbox. No spam!