Loop jij vast met je temperamentvolle kind? Er is een oplossing! VERTEL ME MEER

Loop jij vast met je temperamentvolle kind? Er is een oplossing! VERTEL ME MEER

Mijn wagen (0)

Je winkelwagen is leeg!

Doorgaan met winkelen
Slide 1
Slide 1

Binnenkort beschikbaar

Online trainingen en masterclasses

Op dit moment werk ik hard aan verschillende masterclasses en een online training. Ze zijn er op gericht om meer in verbinding met jezelf en je gezin te komen zodat jullie rust kunnen gaan ervaren. Op de hoogte blijven? Laat hieronder je naam en e-mailadres achter.

Je wil zo graag rust in huis, maar het lukt niet

Ooit droomde je van een harmonieus gezin, waar je kind(eren) zo relaxed zouden zijn en heerlijk met elkaar zouden spelen.

Maar op dit moment blijkt de realiteit heel anders dan dat.

Je vindt het maar lastig om je kind te begrijpen en te ondersteunen in zijn of haar emoties. Je kind kan snel gefrustreerd raken en het kan lastig zijn om te weten hoe je hierop het beste kunt reageren.

Je merkt dat de sterke wil van je kind regelmatig leidt tot machtsstrijd en conflicten tussen jou en je kind.

Je voelt je regelmatig uitgeblust en bent zeker niet altijd die gezellige ouder die je voor ogen had. Je kind vraagt eigenlijk best veel energie van je.

En misschien voel je ook nog de druk van je omgeving; vrienden, familie en andere ouders hebben hoge verwachtingen van jouw kind en jou als ouder. Je kan het gevoel hebben dat je moet voldoen aan de verwachtingen van anderen.

Kortom, als ouder van een temperamentvol kind kan opvoeden soms echt een uitdaging zijn en dat vraagt iets extra's van ons. Met de juiste kennis en tools kun je ervoor zorgen dat jouw kind zich optimaal ontwikkelt en jij als ouder meer grip krijgt op de situatie.

Ebook / Temperamentvolle kinderen een gids voor jou als ouder om grip te vinden op je kind met een sterk karakter Ebook / Temperamentvolle kinderen een gids voor jou als ouder om grip te vinden op je kind met een sterk karakter

Voel jij je...

Gefrustreerd om je niet weet hoe je het beste om kan gaan met de emoties en het sterke karakter van je kind?

Overbelast en gestrest door de intensiteit en energie van je kind?

Schuldig omdat je het gevoel hebt niet goed genoeg te zijn als ouder?

Onbegrepen door je omgeving zoals ouders of familieleden omdat ze niet begrijpen waarom je kind zo intens is in emoties en waarom ze zoveel energie hebben?

of

Onzeker over je opvoedvaardigheden en twijfel je of je het wel goed doet?

Het is tijd voor verandering

Als coach geloof ik dat iedere ouder in staat is om te groeien en te veranderen. Of het nu gaat om het opvoeden van een temperamentvol kind of om andere uitdagingen in het ouderschap, ik geloof dat jij als ouder kan leren om anders te kijken naar bepaalde situaties en meer rust en balans te vinden in de opvoeding.

Ik ben ervan overtuigd dat jij als ouder met de juiste kennis, tools en ondersteuning in staat bent om te groeien als ouder en je kind optimaal kan ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. Als coach help ik jou om meer inzicht te krijgen in hun eigen opvoedingsvaardigheden en om te leren hoe je je kind het beste kunnen ondersteunen in zijn of haar behoeftes.

Ik geloof dat jij als ouder kan leren om anders te kijken naar je eigen gedachten en overtuigingen, en om meer ruimte te creëren voor acceptatie, begrip en verandering. Hierdoor kan je meer rust en balans ervaren in de opvoeding van je kind, en beter inspelen op de behoeftes van je kind.

Kan je niet wachten op een masterclass? Ik heb alvast een e-book geschreven; "Temperamentvolle kinderen: de gids voor jou als ouder om grip te vinden op je kind met een sterk karakter". Dit e-book biedt praktische tips en adviezen om jou te helpen bij het opvoeden van je temperamentvolle kind. Daarnaast biedt het handvatten voor jou als ouder om met jezelf aan de slag te gaan en te leren hoe je anders kan kijken naar bepaalde situaties in de opvoeding. Zo kan je meer rust en balans vinden in de opvoeding van je kind, en jezelf en je kind optimaal ondersteunen in hun ontwikkeling.

NAAR de GIDS temperamentvolle kinderen
Miranda Braun familie coach voor ouders met een temperamentvol kind Miranda Braun familie coach voor ouders met een temperamentvol kind

Hoi, Ik ben Miranda Braun en als familie coach is het mijn missie om ouders met temperamentvolle kinderen te helpen om weer in verbinding met zichzelf en hun gezin te komen zodat er rust ervaren kan worden.

Toen ik 14 jaar geleden moeder werd van onze eerste zoon had ik een prachtig beeld van het moederschap, maar de realiteit bleek zo anders. Ik vond het ontzettend pittig, als baby had hij al ontzettend veel temperament en hem echt begrijpen...nee dat deed ik niet.

En in alle eerlijkheid, dat deed ik 8 jaar lang niet. Tot ik 6 jaar geleden een burn-out kreeg en ik ontdekte dat ik helemaal niet zo in verbinding met mezelf stond, laat staan met mijn kind (en inmiddels 3 temperamentvolle kinderen).

Ik help nu ouders om anders te kijken naar hun eigen gedachten en overtuigingen, en om meer ruimte te creëren voor acceptatie, begrip en verandering. Hierdoor kan je meer rust en balans ervaren in de opvoeding van je kind, en beter inspelen op de behoeftes van je kind.

Klik hier om mijn hele verhaal te lezen