Loop jij vast met je temperamentvolle kind? Er is een oplossing! VERTEL ME MEER

Loop jij vast met je temperamentvolle kind? Er is een oplossing! VERTEL ME MEER

Mijn wagen (0)

Je winkelwagen is leeg!

Doorgaan met winkelen
Website foto 2
Online training verbonden ouderschap met een temperamentvol kind

Online basis training

Verbonden ouderschap met een temperamentvol kind

Kalmte in de chaos: Navigeer door de uitdagingen en bouw een gelukkig leven vol rust en plezier op met je intense kind.

Voel jij je soms machteloos tegenover de sterke wil van je kind?

Tessa's verhaal

Tessa kijkt naar haar zoontje Milan, die op de grond ligt te schreeuwen, zijn vuisten gebald van frustratie. Ze voelt een bekende knoop in haar maag. Dit is al de derde driftbui deze week, en het is pas dinsdagochtend. Ze bukt zich neer, probeert haar stem kalm en vastberaden te houden, maar Milan lijkt haar niet te horen. Haar woorden, haar pogingen om hem te bereiken, verdwijnen in zijn tumult van emoties.

Ze zakt tegen de muur naar beneden, ogen gevuld met tranen, en denkt: "Hoe is het zo ver gekomen? Waarom kan ik mijn eigen kind niet bereiken?" Tessa voelt zich machteloos, uitgeput van de constante emotionele rollercoasters en de strijd om evenwicht en harmonie in haar gezin te vinden.

Het begon allemaal zo onschuldig - een koppige peuter die zijn zin doordreef. Maar nu, op vierjarige leeftijd, lijken Milans uitbarstingen intenser, zijn emotionele stormen verwoestender. Tessa's partner, Maarten, probeert te helpen, maar ook hij lijkt verloren in deze emotionele chaos.

In stille momenten, wanneer Milan slaapt en de rust tijdelijk terugkeert, fluistert een knagende stem in Tessa’s hoofd: "Doe ik het wel goed? Ben ik de oorzaak van zijn woede?" Ze mist de vrolijke momenten, het lachen, en het onbezorgde geluk van haar kleine jongen. Ze verlangt naar een connectie, een manier om door de stormen heen te breken en haar zoon echt te zien.

Tessa's hart hunkert naar antwoorden, naar oplossingen die dieper gaan dan 'time-outs' en beloningsstickers. Ze wil de wereld door Milans ogen zien, zijn frustraties begrijpen en een anker voor hem zijn tijdens zijn stormen. Ze wil niet alleen zijn intensiteit dempen maar hem leren hoe ermee om te gaan, hoe zijn kracht en passie op een positieve manier te kanaliseren. Maar hoe?

Ze vraagt zich af of er anderen zijn, andere ouders die ook door deze stormen navigeren, op zoek zijn naar antwoorden en verlangen naar een echte, blijvende verbinding met hun temperamentvolle kinderen.

Dit is maar een verhaal, maar als jij dit leest herken je je waarschijnlijk in verschillende facetten, want dit zijn de uitdagingen die ik van veel ouders met temperamentvolle kinderen tegenkom. Herken jij het een en ander erin? Lees dan verder want er is echt een oplossing, in deze online training bied ik je de basis van een methode die echt een begin van verandering kan zijn, mits jij dat wil. En wellicht voel je ook dat de oplossing een laag dieper ligt dan een opvoedtechniek.

Vind de Rust en Verbinding Die Jij en Je Kind Zoeken

Stel je voor... na een lange, tumultueuze dag kun je je kind in de ogen kijken, zelfs midden in een driftbui, en voel je een diepe, onbreekbare verbinding. Je voelt niet langer de beklemmende knoop van wanhoop in je maag, maar eerder een rustige zekerheid dat je in staat bent om te navigeren door deze uitdagende momenten - samen, als een team.

Dit is niet zomaar een droomscenario. Het is mogelijk, en het begint allemaal met één krachtige verandering: die van je eigen perspectief, want jij hebt invloed, echter alleen op jezelf.

Leer een krachtige methode Leer een krachtige methode

Leer een krachtige methode

Herken en beheers emotionele triggers: Ontdek hoe je de emotionele triggers van zowel jezelf als je kind kunt herkennen en hanteren. Leer een nieuwe taal van verbinding en begrip die de brug slaat tussen jouw emoties en die van je kind.

Ontwikkel geduld in uitdagende tijden: Wapen jezelf met deze krachtige, praktische methode die je niet alleen helpt om geduldiger te blijven maar die ook je ouderlijke veerkracht versterkt.

Begrijp en vorm gedrag: Ontdek hoe jouw interpretaties en reacties het gedrag van je kind vormen en creëer een ondersteunende omgeving die woede-uitbarstingen minimaliseert en positief gedrag stimuleert.

Bouw een diepere connectie: Verwerf strategieën die niet alleen gedragsproblemen aanpakken maar die je ook helpen om een diepere, meer empathische relatie met je kind te ontwikkelen.

Spoiler alert: het zit niet in jouw opvoedtechnieken, het zit in jou.

Dit wil ik!
Zo werkt de training Zo werkt de training

Zo werkt de training

💛 De online training “Verbonden ouderschap met een temperamentvol kind" is een online programma, bestaande uit 10 (ondertitelde) video’s en als bonus een werkboek met opdrachten en oefeningen.

💛 Zodra jij op ‘Ja! ik doe mee’ klikt, krijg je een email met inloggegevens je kunt dan beginnen met de video’s kijken en opdrachten maken, in de online leeromgeving vind je ook het werkboek wat je kan downloaden. De totale kijktijd is ongeveer een ½ uur, je kan op je eigen tempo alle filmpjes bekijken. Als je alles goed tot je door wilt laten werken heb je ongeveer 2,5 uur nodig om de hele training te doorlopen. De filmpjes en opdrachten kan je ook verdeeld kijken, bijvoorbeeld elke dag of week 10 minuutjes. Ondertussen begint natuurlijk het oefenen in de praktijk, daar is herhaling voor nodig.

💛 Je kan je tijd zelf indelen.

Ben jij klaar voor een verandering in je ouderschap?

Meld je nu aan en zet de eerste stap naar een gebalanceerder leven met je temperamentvolle kind.

Ja! Ik doe mee
Miranda Braun familie coach voor ouders met een temperamentvol kind Miranda Braun familie coach voor ouders met een temperamentvol kind

Over Miranda Braun

Jouw strijd is mijn strijd...

Voel je dat? Dat zware gewicht op je schouders, de sluimerende uitputting na weer een dag van emotionele rollercoasters en de stille vraag die in je achterhoofd schiet: “Doe ik het wel goed als ouder?”

Je voelt je overweldigd door de heftige emoties van je kind, onzeker in het omgaan met de uitdagingen, en soms... heel soms, vraag je je stilletjes af of opvoeden wel echt jouw pad is. De opvoedingstips van experts
hebben je niet gebracht waar je hoopte te zijn en de strategieën die je tot nu toe hebt geprobeerd, lijken maar niet het gewenste effect te hebben.

Wat nu als er iemand is die deze worstelingen echt begrijpt? Iemand die er niet alleen als professional, maar ook als ouder middenin heeft gezeten?

Miranda Braun, ervaren oudercoach en zelf moeder van drie temperamentvolle kinderen, heeft in de diepten van opvoedstress en burn-out gestaan. En vanuit die ervaring, aangevuld met professionele opleidingen en een intensieve zoektocht naar écht werkzame strategieën, heeft zij niet alleen rust en harmonie in haar eigen gezin gecreëerd maar ook een methode ontdekt die de
dynamiek in jouw gezin positief kan veranderen.

Wellicht heb jij, net zoals Miranda, alles op alles gezet om de juiste ondersteuning en oplossingen te vinden, zonder het gewenste resultaat. Misschien voel je je alleen staan in jouw unieke uitdagingen als ouder van een temperamentvol kind. Weet dat je hier niet alleen in bent en dat er een pad is dat naar meer rust, begrip en een liefdevolle relatie met je kind leidt.

Het is tijd voor verandering. Tijd voor jou om niet alleen de strijd aan te gaan, maar om te transformeren naar een ouder die met vertrouwen en kalmte de uitdagingen van het opvoeden aankan. Miranda, met haar persoonlijke ervaringen en professionele expertise, staat klaar om samen met jou die reis te maken.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Om te leren, groeien en de rust in jouw gezin te brengen waar je zo naar verlangt?

Money pay back slide 4 b6747660 5b17 4fc5 97a0 a0542bb8727b

Niet goed, geld terug

Ik durf met liefde te beloven dat als je het niks vindt, je je geld terugkrijgt. Stuur hiervoor een e-mail naar ons binnen 14 dagen nadat de training online voor jou beschikbaar is gekomen. Zo maakt het de aankoop van de cursus helemaal risk-free. Ik ben er van overtuigd dat dit helpend zal zijn! 💛

Verbonden ouderschap met je temperamentvolle kind

DIT KRIJG JE

💛 10 korte, maar krachtige filmpjes met informatie en opdrachten (t.w.v. €87)

💛 Werkboek (t.w.v. €15)

💛 Je krijgt toegang tot deze online training met een inlogcode via de mail. Je kan de training alleen of samen met je partner bekijken op een moment die voor jullie past

Totale waarde €102

Investering €17,- (eenmalig)

DAT WIL IK!