Loop jij vast met je temperamentvolle kind? Er is een oplossing! VERTEL ME MEER

Loop jij vast met je temperamentvolle kind? Er is een oplossing! VERTEL ME MEER

Mijn wagen (0)

Je winkelwagen is leeg!

Doorgaan met winkelen
GRATIS EN ONLINE GRATIS EN ONLINE

GRATIS EN ONLINE

MASTERCLASS DE KUNST VAN ZELFONDERZOEK

- WAT? Leer hoe je stressvolle situaties en gedachten kunt transformeren en meer rust en vreugde kunt vinden in het ouderschap.

- WANNEER? Meerdere keren per week

GRATIS AANMELDEN

Slideshow

Introduce customers to your shop with lifestyle imagery and product photography

Ontdek de kracht van The Work en transformeer je leven!

Ben je een ouder en loop je regelmatig tegen uitdagingen aan? Wil je graag meer rust, begrip en verbinding in je gezin ervaren? Dan is deze gratis masterclass iets voor jou!

In de gratis masterclass "De Kunst van zelfonderzoek" ontdek je hoe je The Work, een krachtige methode ontwikkeld door Byron Katie, kunt toepassen om beperkende overtuigingen en patronen te transformeren. Leer hoe je een diepere relatie met jezelf en je kinderen kunt opbouwen, waarbij rust en harmonie centraal staan.

Tijdens deze masterclass leer je:

Het erkennen van uitdagingen Ontdek welke specifieke uitdagingen ouders kunnen tegenkomen bij het opvoeden van temperamentvolle kinderen. Krijg inzicht in de mogelijke strubbelingen en obstakels die het ouderschap met zich mee kan brengen.

The Work als hulpmiddel Leer hoe je The Work kunt gebruiken om beperkende gedachten en overtuigingen te onderzoeken en te transformeren. Ontdek hoe je meer rust, begrip en verbinding kunt creëren in de relatie met je temperamentvolle kind.

Praktische voorbeelden en strategieën Ontdek concrete voorbeelden en strategieën om The Work toe te passen in specifieke situaties. Leer hoe je kunt omgaan met intense emoties, communicatieproblemen, perfectionisme, overprikkeling en andere uitdagingen die ouders van temperamentvolle vaak tegenkomen.

Deze gratis masterclass wordt geleid door Miranda Braun, ik ben een ervaren coach die gespecialiseerd is in het begeleiden van ouders van temperamentvolle kinderen. Haal voordeel uit de kennis en expertise van mij, en krijg inzichten en tools die je direct kunt toepassen in je gezin.

Investeer in jezelf en in de toekomst van je gezin. Schrijf je nu gratis in voor de masterclass "De kunst van zelfonderzoek" en ontdek hoe je een positieve verandering kunt bewerkstelligen in de dynamiek met je kinderen.

Wacht niet langer! Neem de regie over het ouderschap van je temperamentvolle kind(eren) en creëer een gezin vol rust, begrip en verbinding. Schrijf je nu gratis in voor de masterclass "De kunst van zelfonderzoek".

Ebook / Temperamentvolle kinderen een gids voor jou als ouder om grip te vinden op je kind met een sterk karakter Ebook / Temperamentvolle kinderen een gids voor jou als ouder om grip te vinden op je kind met een sterk karakter

Voel jij je...

Gefrustreerd om je niet weet hoe je het beste om kan gaan met de emoties en het sterke karakter van je kind?

Overbelast en gestrest door de intensiteit en energie van je kind?

Schuldig omdat je het gevoel hebt niet goed genoeg te zijn als ouder?

Onbegrepen door je omgeving zoals ouders of familieleden omdat ze niet begrijpen waarom je kind zo intens is in emoties en waarom ze zoveel energie hebben?

of

Onzeker over je opvoedvaardigheden en twijfel je of je het wel goed doet?

Het is tijd voor verandering

Als coach geloof ik dat iedere ouder in staat is om te groeien en te veranderen. Of het nu gaat om het opvoeden van een temperamentvol kind of om andere uitdagingen in het ouderschap, ik geloof dat jij als ouder kan leren om anders te kijken naar bepaalde situaties en meer rust en balans te vinden in de opvoeding.

Ik ben ervan overtuigd dat jij als ouder met de juiste kennis, tools en ondersteuning in staat bent om te groeien als ouder en je kind optimaal kan ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. Als coach help ik jou om meer inzicht te krijgen in hun eigen opvoedingsvaardigheden en om te leren hoe je je kind het beste kunnen ondersteunen in zijn of haar behoeftes.

Ik geloof dat jij als ouder kan leren om anders te kijken naar je eigen gedachten en overtuigingen, en om meer ruimte te creëren voor acceptatie, begrip en verandering. Hierdoor kan je meer rust en balans ervaren in de opvoeding van je kind, en beter inspelen op de behoeftes van je kind.

Daarom heb ik dit e-book "Temperamentvolle kinderen: de gids voor jou als ouder om grip te vinden op je kind met een sterk karakter" geschreven. Dit e-book biedt praktische tips en adviezen om jou te helpen bij het opvoeden van je temperamentvolle kind. Daarnaast biedt het handvatten voor jou als ouder om met jezelf aan de slag te gaan en te leren hoe je anders kan kijken naar bepaalde situaties in de opvoeding. Zo kan je meer rust en balans vinden in de opvoeding van je kind, en jezelf en je kind optimaal ondersteunen in hun ontwikkeling.

Waar wacht je nog op?

Download hier onder de gratis gids

Miranda Braun familie coach voor ouders met een temperamentvol kind Miranda Braun familie coach voor ouders met een temperamentvol kind

Hoi, Ik ben Miranda Braun en als familie coach is het mijn missie om ouders met temperamentvolle kinderen te helpen om weer in verbinding met zichzelf en hun gezin te komen zodat er rust ervaren kan worden.

Toen ik 14 jaar geleden moeder werd van onze eerste zoon had ik een prachtig beeld van het moederschap, maar de realiteit bleek zo anders. Ik vond het ontzettend pittig, als baby had hij al ontzettend veel temperament en hem echt begrijpen...nee dat deed ik niet.

En in alle eerlijkheid, dat deed ik 8 jaar lang niet. Tot ik 6 jaar geleden een burn-out kreeg en ik ontdekte dat ik helemaal niet zo in verbinding met mezelf stond, laat staan met mijn kind (en inmiddels 3 temperamentvolle kinderen).

Ik help nu ouders om anders te kijken naar hun eigen gedachten en overtuigingen, en om meer ruimte te creëren voor acceptatie, begrip en verandering. Hierdoor kan je meer rust en balans ervaren in de opvoeding van je kind, en beter inspelen op de behoeftes van je kind.

Klik hier om mijn hele verhaal te lezen
Voorpagina website aeba482c 50c7 49c3 bd38 288f3ffb50f1

Online Cursus

Ik vertrouw op mij in 7 dagen

Say a bit about your brand, a specific product, or promotion